Logo Tega Ambiental

Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

A Tega Gestió Ambiental som especialistes en assessorament i gestió integral de residus industrials, neteges industrials i valorització de matèria primera.

Serveis Demanar pressupost

Els Nostres Serveis

Neteges industrials TEGA

Neteges industrials

Servei especialitzat en neteges industrials, com ara tancs, dipòsits o clavegueres. Manteniment integral de sistemes de sanejament de separadors de greixos, en hotels, restaurants, empreses de càtering. Desembussament de tota mena de canonades i/o col·lectors.

Residus no Perillosos Tega

Residus no perillosos

Realitzem la gestió, el tractament i la recollida de tot tipus de residus com paper i cartró, vidre, fusta, plàstics, fangs, enderrocs, orgànics, metalls, envasos, etc. Aquest tipus de deixalles considerades no perilloses poden esdevenir un problema si no s'aplica una gestió de residus adequada.

 Residus-perillosos-Tega

Residus perillosos

Els residus industrials són tots aquells residus resultat dels diferents processos de fabricació, transformació o utilització generats a l'activitat industrial. Alguns són considerats residus perillosos per a la salut humana i el medi ambient, és per això que la seva correcta gestió és de complerta obligació.

 Assessorament TEGA

Assessorament

A Tega Gestió Ambiental som especialistes en assessorament sobre la correcta gestió del residu i la gestió documental. Gràcies al nostre equip de professionals, podem oferir un assessorament, consultoria i solucions en els tràmits relacionats a l'àmbit medi ambiental per obtenir certificats oficials per a la vostra empresa.

 Conseller seguretat TEGA

Conseller de seguretat

El Reial decret 1566/1999 de 8 d'octubre, l'Ordre Ministerial de 24 d'abril de 2000 i l'Ordre Ministerial d'11 de gener de 2001, obliguen tota empresa que carregui, de transport mercaderies perilloses a designar la figura del Conseller de Seguretat, fer un informe anual de les seves activitats i comunicar els accidents amb mercaderies perilloses.

Valoració de matèries TEGA

Valoració de matèries

Els nostres clients potencials són totes aquelles empreses ubicades a Espanya, productores en major o menor mesura de residus industrials que volen reduir els costos en aquest apartat i aquelles que volen treure una major rendibilitat als materials valoritzables. Valoritzeu els vostres residus amb els nostres professionals tècnics en gestió mediambiental

Cuidem
del Medi Ambient

Netegem i reciclem
tot tipus de residus industrials

Subscríbete a nuestra newsletter

* indicates required

Seleccione todas las formas en las que le gustaría recibir noticias de TEGA GESTIÓ AMBIENTAL

Puede darse de baja en cualquier momento haciendo clic en el enlace en el pie de página de nuestros correos electrónicos. Para obtener información sobre nuestras prácticas de privacidad, visite nuestra Política de privacidad