Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

Nosaltres

Qui som?

INOX TEGA 080 és una empresa del grup amb magatzems reguladors de recepció, gestió i expedició a Barcelona (Polinyà) i Madrid (San Martín de la Vega).

L’equip professional que integra Tega ofereix una experiència contrastada en l’àmbit de la gestió mediambiental, donant solucions noves a les indústries i acotant els costos que suporten en aquests conceptes.

INOX TEGA 080

Política de qualitat, seguretat i medi ambient

La direcció d’INOX TEGA empresa especialitzada en el reciclatge i valorització de tot tipus de metalls, acers inoxidables i aliatges especials, des de la seva creació, conscient que les persones constitueixen el valor més important i la garantia de futur més gran de l’Organització, manté un compromís continu per oferir unes condicions òptimes en matèria de Qualitat, Prevenció, Medi Ambient i Seguretat a tots els seus treballadors i col·laboradors.

I és per això que, amb l’afany d’aconseguir més qualitat en els nostres serveis, una major proactivitat cap a la cura del medi ambient que ens envolta i evitar els riscos a què estan sotmesos els nostres treballadors, ens hem compromès a actuar d’acord amb els següents principis generals:
  • Assegurar la satisfacció dels nostres clients, complint els seus requisits i enfocant la nostra activitat a superar les seves expectatives.
  • Complir els requisits legals aplicables i altres que l’organització subscrigui en el camp de la qualitat, el medi ambient i la seguretat i la salut.
  • Millorar de forma contínua la qualitat dels nostres serveis així com actuar per disminuir, sempre que sigui possible, els impactes mediambientals que genera la nostra activitat pròpia, així com les dels nostres proveïdors i subcontractistes i en la prevenció i eliminació dels riscos laborals .
  • Promoure el consum responsable a tots els nivells de l’organització a través de programes de formació i sensibilització ambiental.
  • Eliminar, i si no és possible prevenir, els riscos laborals posant els mitjans necessaris i formant i informant els treballadors i subcontractistes, així com promovent la seva participació i consulta.
  • Assegurar condicions de treball segures i saludables per a la prevenció de les lesions i deteriorament de la salut dels treballadors posant els mitjans necessaris i formant i informant els treballadors.

A fi de garantir la implantació i actualització de la política de qualitat, medi ambient i seguretat, la direcció del centre es compromet a definir uns objectius de qualitat, medi ambient i seguretat coherents amb aquesta política, ia revisar periòdicament el Sistema de Gestió Integrat per garantir la seva eficàcia i millora contínua.

Especialistes en recuperació de metalls i aliatges especials

INOX TEGA

Experiència sectorial

TEGA al llarg de la seva trajectòria està desenvolupant els seus serveis a diferents sectors industrials i d’activitat.

Tega

El desenvolupament dels nostres serveis en cadascuna de les àrees o sectors, es caracteritza pel compromís amb els nivells de qualitat, seguretat, respecte al medi ambient i innovació, incorporant com a valors principals, la capacitat de resposta i competència tècnica del nostre personal.

Cada un d’aquests compromisos ens fa diferenciar-nos com a empresa, permetent identificar i satisfer en tot moment les necessitats dels nostres clients.

La inquietud i compromís amb el medi ambient ens permet implementar línies de reciclatge i valorització de residus per tal de minimitzar l’impacte de les nostres accions a l’entorn natural.