Email

tega@tega.es

Teléfono

+34 935 796 186

A INOX TEGA 080 som especialistes en la recuperació d’Acers inoxidables, aliatges amb contingut en níquel i altres aliatges especials.
Demanar pressupost
INOX TEGA 080 disposa de les autoritzacions i dels mitjans tècnics i humans necessaris per a la gestió dels residus metàl·lics, procedint a la seva classificació, tall, premsatge i expedició per a la seva recuperació i valorització en fosa .

Els nostres principals proveïdors pertanyen a diferents sectors: des d’empreses amb processos industrials la matèria primera principal de les quals és l’acer inoxidable i gestionen els seus rebutjos, retallades i peces obsoletes a través nostre, fins a empreses gestors de ferralla que gestionen els seus inoxidables i altres metalls amb base níquel mitjançant INOX TEGA 080.

Un altre dels nostres principals proveïdors de metalls són la resta d’empreses del grup TEGA, que a través del desmantellament de plantes industrials i maquinària industrial, generen acers inoxidables i altres metalls recuperables per INOX TEGA 080.

Especialistes en recuperació de metalls i aliatges especials

Subscríbete a nuestra newsletter

* indicates required
Seleccione todas las formas en las que le gustaría recibir noticias de TEGA GESTIÓ AMBIENTAL
Puede darse de baja en cualquier momento haciendo clic en el enlace en el pie de página de nuestros correos electrónicos. Para obtener información sobre nuestras prácticas de privacidad, visite nuestra Política de privacidad